Trots!

Wij hebben de impulsprijs verschilmaker Kansrijke Start gewonnen!

Wij ontvingen de prijs voor het programma ‘Samen op weg naar het ouderschap’, een online serie voor geboortezorg professionals om hiermee kwetsbare moeders die zwanger of net bevallen zijn, beter te kunnen bereiken. 

De online serie bestaat uit 10 tools die aansluiten op de behoeften van deze moeders en een cultuursensitieve aanpak hebben. De serie is ontstaan vanuit de lokale coalitie Kansrijke Gezonde Start in Nieuw-West.

De prijs werd uitgereikt door Laurentien van Oranje-Nassau en Eefke Postma tijdens de jubileumweel Kansrijke Start 5 jaar, vanuit het Kansrijke Start VWS. Met de impuls prijs kunnen we de serie doorontwikkelen en beschikbaar maken voor andere gebieden, samen met Pharos; Expertisecentrum Gezondheidsverschillen.

 

De serie ‘Samen op weg naar het ouderschap’  is ontstaan uit de lokale coalitie Gezonde Kansrijke Start, Nieuw-West. We zijn heel erg trots en willen alle partners (formeel en informeel) bedanken die hebben meegewerkt aan dit programma. En natuurlijk heel veel dank aan het team van Dream Support, Robin als ontwikkelaar van de serie.