Volg een gratis training
ter waarde van €1.050,-

De Dream Support Academie biedt nu via het Stap-Budget het programma ‘Spelen is Leuk’ aan. Spelen is Leuk’ is een online programma over de spelontwikkeling van het jonge kind. In de praktijk zien professionals dat kinderen door verschillende omstandigheden steeds minder spelen. Terwijl spelen juist zo ontzettend belangrijk is voor de ontwikkeling van een kind. Door spel worden de motoriek, zintuigen, taal, cognitie, fantasie en sociaal-emotionele ontwikkeling bevorderd!

Wil jij als professional op een leuke en toegankelijke manier meer leren over de spelontwikkeling van het jonge kind en sta jij te trappelen om meer handvatten te krijgen om ouders/opvoeders hierin te betrekken.

Mis deze kans dan niet en schrijf je in!

Hoe vraag ik STAP-budget aan?
Vraag de subsidie op tijd aan.

Vraag de subsidie op tijd aan. Zodra het budget op is, kun je geen subsidie meer ontvangen.
Het is dus belangrijk dat je niet te lang wacht. 

De voorwaarden

Er geldt een aantal voorwaarden als je het STAP-budget wilt aanvragen.

18 jaar of ouder

Je bent minimaal 18 jaar en hebt de pensioengerechtigde leeftijd nog niet bereikt.

In loondienst, ondernemer of werkloos

Je bent in loondienst, ondernemer of werkloos.

Haal een certificaat

Als je certificaat haalt, moet je kunnen aantonen dat je minimaal 80% van de tijd aanwezig bent geweest. Kun je dat niet? Dan moet je het STAP-bedrag terugbetalen.

Dien je aanvraag op tijd in

Je kunt vanaf 4 weken na de goedkeuring van je aanvraag en uiterlijk binnen 3 maanden na sluiting van het desbetreffende aanvraagperiode starten met je opleiding of cursus.

1. Kies je training

Maak een keuze uit onze trainingen en/of neem contact op met Dream Support. Alle trainingen van Dream Support komen in aanmerking voor het STAP-budget.

2. Direct inschrijven

Vul het “Directe Inschrijven” formulier in en wij schrijven je in. Als je aan alle voorwaarden voldoet, ontvang je van ons het STAP-aanmeldingsbewijs. Dit heb je nodig voor je STAP-aanvraag bij UWV.

3. Het STAP-portaal

Het STAP-budget vraag je aan op het STAP-portaal van UWV. De ervaring leert dat het budget (zeer) snel op raakt. Je ontvangt bericht van UWV als het budget aan je is toegekend.

4. Start je training

Dream Support regelt de rest. Wij ontvangen het STAP-budget van UWV en zullen dit bedrag met je opleidingskosten verrekenen