Droom jij regelmatig van een gezin, waarbij meer en voldoende groente eten gemakkelijk lukt?

Tja, zo’n gezin willen we allemaal… Maar om verschillende redenen kan het soms lastig zijn, hoe graag jij ook wilt. Ben jij thuis de kok en staan je partner en kinderen niet te springen om jouw gezonde gedoe? Vraag jij je vaak af hoe je hen in hemelsnaam meekrijgt in de juiste flow? Of heb je soms gewoon te weinig tijd of even geen inspiratie?

Wij helpen je graag en willen jou graag met onze kennis inspireren én het je makkelijker maken, zodat groente eten met je gezin gewoon heel leuk wordt!

We hebben daarom een speciaal aanbod voor jou! toMAATJE wordt jouw maatje om groente onderdeel uit te laten maken van het dagelijkse patroon van het gezin.

In 60 dagen zorgen wij ervoor dat je in staat bent om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente op tafel te zetten en het gezin hierbij te betrekken. Dat doen we stap voor stap, je moet dit soort dingen namelijk niet overhaasten. Iedere maand inspireren, motiveren en activeren we jou én je gezin met het 60 dagen groente inspiratieprogramma. toMAATJE is ontwikkeld door pedagogen, voedingsdeskundigen en een trendwachter. Drie vliegen in één klap dus!

Wil je weten wat toMAATje precies inhoudt? Dat lees je hieronder:

* > Een kidstip is een methode om je kinderen te betrekken bij het toMAATJE. We kijken hierbij ook naar verschillende leeftijden en het zal iedere maand iets anders zijn. We vertalen de groente naar hun belevingswereld, door bijvoorbeeld een spel of een checklist.

** > Een easy-tool is een checklist, template, hoe je het maar noemen wilt. Afhankelijk van het thema van die maand, geven we je een soort huiswerk mee. Dit gaat je helpen om ook écht aan de slag te gaan!